Hírek

Itt az esemény FB oldalának bejegyzéseit láthatjátok szövegesen. Bővebb és tartamasabb aktualitásokért kattints direktben
DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ FACEBOOK OLDALA >

A versenypálya, ahogy ritkán látod.⛷️🏂
📷 Bajna Gábor©️
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Havas Szezonzáró Murau

😆😆😆A humor elengedhetetlen ezekben a napokban is! Főleg, ha az jófajta! Aki nem emlékszik, itt egy rövid videó az idei Murau legnagyobb csatáiról❄️...avagy elemében a Maróty család!😎
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! ❤️ Jövőre jövünk!
#murau28 #kellamosoly
www.facebook.com/mimi.maroty/posts/2943328222392239

Mimi
Havas Szezonzáró Murau 2020 - O'NEILL HOME RUN
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

Havas Szezonzáró Murau

JÖVŐRE ITT LESZÜNK! ... See MoreSee Less

View on Facebook

‼️‼️ KÖZLEMÉNY A HAVAS SZEZONZÁRÓ LEMONDÁSÁRÓL‼️‼️

A Magyar Síszövetség és a Magyar Snowboard Szövetség a Külügyminisztériumtól kedden éjszaka megkapott írásos tájékoztatás alapján együttesen azt javasolta a Dockyard Havas Szezonzáró Szervezőbizottságának, hogy a 2020-as versenyeket ne tartsa meg. A megkapott állásfoglalás egyértelműsíti, hogy az esemény megtartása ismeretlen kockázatokkal jár, így a 2 szövetség és a szervezők (együttesen mint Szervezőbizottság) azt a döntést hozta, hogy a 2020-as kreischbergi eseményt nem rendezi meg.

Sajnálatosan az új koronavírussal összefüggően a helyzet Európában óráról órára változik, így – különös tekintettel a külföldi helyszínre – meg kellett hozni ezt a súlyos döntést. Tesszük ezt úgy, hogy mi 100 százalékosan készen álltunk a verseny csütörtöki rajtjára, de meg kell értenünk, hogy bizonyos helyzetekben áldozatokat kellett hozzunk. Megértjük és sajnáljuk, hogy ez sokaknak jelentős kellemetlenséget okoz. Az elmúlt 28 év során számos nehézséggel szembesültünk – hóhiány, hótorlaszok, vihar – de ez az első eset, hogy egy külső körülmény hatására el kell tekintenünk az esemény megtartásától. Az érintettektől elnézést kérünk és egyben kérjük a megértésüket és együttműködésüket!

A lemondás csak a Havas Szezonzáró versenyeit és a kapcsolódó programokat érinti. A Kreischberg a legutóbbi – ottani vezetéstől kapott - információnk szerint mindenféle korlátozás nélkül üzemel, így a versenyen túli sportlehetőségek és szolgáltatások nyitva állnak a kiutazók számára.
... See MoreSee Less

View on Facebook

‼️FRISS INFORMÁCIÓ‼️
A Síszövetség most az éjszakai órákban újabb tájékoztatást kapott a Külügyminisztériumtól a koronavírus helyzettel kapcsolatosan, és ez alapján holnap délelőtt dönt arról, hogy a versenyek megrendezésre kerülhetnek-e vagy sem. Amint további hírünk jelezzük, kérjük figyeljétek az oldalt!
... See MoreSee Less

View on Facebook

UPDATE: Friss hírek új posztban! Kövessétek a fejleményeket!

❗️A LEGFONTOSABB: az eseményt megtartjuk! (kérlek osszátok!)
Az új koronavírus kapcsán a versenyrendezőség az alábbi közleményt adja ki:

Felhívjuk a egyesületi vezetők, edzők és versenyzők figyelmét, hogy az új koronavírus terjedésére tekintettel a versenyen való részvétel szabályait az alábbiakkal egészítjük ki, illetve következő intézkedéseket hozzuk:

👉 A versenyen nem vehet részt, és a rendezvénytől tartsa távol magát az, aki az elmúlt 14 napban fertőzött területen tartózkodott, vagy onnan érkező személyekkel kapcsolatban volt! Ez vonatkozik a versenyzők kísérőire is! A fertőzöttnek minősített területek a konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirus honlapon megtalálhatók.
👉 A „kézfogás mentes” politikát követjük. Az üdvözléseknél, gratulációknál mellőzzük a személyes érintkezést, ez vonatkozik a rendezőkre, de a versenyzők, kísérők egymás közötti magatartására is.
👉 A meghirdetett zárt téri programok töröljük (vacsora és esti party) a hivatalos programból. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy mérlegeljék, hogy saját felelősségükre milyen szórakozóhelyeket illetve közösségi helyszíneket látogatnak meg.
👉 A versenyen kizárólag magyar állampolgárok indulhatnak (nem nemzetközi verseny).
👉 A verseny során nyitott lift használata biztosított (ülős lift)!
👉 A mosdókban fokozott takarítás, fertőtlenítés lesz, és ki lesz helyezve fertőtlenítő szappan.
👉 Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az általános higiéniai szabályokat fokozottan tartsák be (megfelelő kézmosás, papírzsebkendő használat, stb….), ezt a rendezvényt megelőzően, a kiutazás során és a helyszínen is kövessék.
👉 Az osztrák hatóságok azt kérik, hogy amennyiben valaki Ausztriában tartózkodva a koronavírus tüneteit véli magán érzékelni, ne menjen orvoshoz, kórházba hanem rögtön hívja fel a 0-24 óráig elérhető 1450-es vagy 0800 555 621-es telefonszámot és ezen keresztül kérjen segítséget

A vírussal kapcsolatos további fejleményeket nyomon követjük, és amennyiben a helyzet változik, a megfelelő intézkedéseket meghozzuk.

Köszönettel: A Dockyard Havas Szezonzáró rendezősége!
... See MoreSee Less

View on Facebook