Versenykiírás

A 2020-as eseményt a koronavírus helyzetre való tekintettel a Külügyminisztérium állásfoglalása alapján a szervezőbizottság törölni kényszerült. Részletes közlemény a főoldalon!

Már elérhető a 2020-as sí- és snowboard kiírás.  A kedvezményes előnevezés március 10-én zárul.

Murau 28 – Sí versenykiírás
Murau 28 – Snowboard versenykiírás

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető az előzetes program, hogy Te is tájékozódj mikor mire érdemes nevezni vagy nézőként odajönni.

FRISS!!!
KÖZLEMÉNY AZ ÚJ KORONAVÍRUS KAPCSÁN – március 09.

Felhívjuk a egyesületi vezetők, edzők és versenyzők figyelmét, hogy az új koronavírus terjedésére tekintettel a versenyen való részvétel szabályait az alábbiakkal egészítjük ki, illetve következő intézkedéseket hozzuk:

  • A versenyen nem vehet részt, és a rendezvénytől tartsa távol magát, aki az elmúlt 14 napban fertőzött területen tartózkodott, vagy onnan érkező személyekkel kapcsolatban volt! Ez vonatkozik a versenyzők kísérőire is! A fertőzöttnek minősített területek a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirus honlapon megtalálhatók.
  • A „kézfogás mentes” politikát követjük. Az üdvözléseknél, gratulációknál mellőzzük a személyes érintkezést, ez vonatkozik a rendezőkre, de a versenyzők, kísérők egymás közötti magatartására is.
  • A meghirdetett zárt téri programok töröljük (vacsora és esti party) a hivatalos programból. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy mérlegeljék, hogy saját felelősségükre milyen szórakozóhelyeket illetve közösségi helyszíneket látogatnak meg.
  • A versenyen kizárólag magyar állampolgárok indulhatnak (nem nemzetközi verseny)
  • A verseny során nyitott lift használata biztosított (ülős lift)
  • A mosdókban fokozott takarítás, fertőtlenítés lesz, és ki lesz helyezve fertőtlenítő szappan.
  • Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az általános higiéniai szabályokat fokozottan tartsák be (megfelelő kézmosás, papírzsebkendő használat, stb….), ezt a rendezvényt megelőzően, a kiutazás során és a helyszínen is kövessék.
  • Az osztrák hatóságok azt kérik, hogy amennyiben valaki Ausztriában tartózkodva a koronavírus tüneteit véli magán érzékelni, ne menjen orvoshoz, kórházba hanem rögtön hívja fel a 0-24 óráig elérhető 1450-es vagy 0800 555 621-es telefonszámot és ezen keresztül kérjen segítséget

A vírussal kapcsolatos további fejleményeket nyomon követjük, és amennyiben a helyzet változik, a megfelelő intézkedéseket meghozzuk.